Kohtalo Travel Oy  
 
etusivu yritys huvilat vapaa-aika hinnat varaukset yhteystiedot
Lomahuviloiden vuokraus Kohtalo Travel - lomahuvilat

Villa KalliorantaVilla Kallioranta  Villa Kallioranta pohjakuva

Villa SiimestöVilla Siimestö Villa Siimestö

Suunnittelu ja rakentaminen


Huviloiden suunnittelussa on käytetty hyväksi nykyaikaista rakennustietoa ja - tekniikkaa. Energiankulutuksessa käytetään uudistuvista luonnonvaroista (vesivoima) kehitettyä sähköä. Rakennusvaiheessa on asennettu radonsuojat, jotka estävät maaperästä vapautuvan radionin sekoittumista huoneilmaan.

Huviloiden lämmitysjärjestelmänä on keskuslämmitys periaatteella toimiva lattialämmitys. Tällä lämmitysjärjestelmällä saadaan huoneisiin tasainen miellyttävä huonelämpötila kaikkina vuodenaikoina. Lämmönlähteenä toimii maalämpö. Koneellinen ilmanvaihto huolehtii asumisviihtyisyydestä. Keskuspölynimurilla on nopea imuroida huoneet myös lomalla. Olohuoneessa ja molemmissa makuuhuoneissa on televisiot, jotka on varustettu lautasanteeni näkyvyydellä.

 

Villa Kallioranta on kerrosalaltaan 105 m² lomakohde. Lomakohde on saanut MALO luokituksessa viisi tähteä (*****).

Keittiöstä löytyvät kaikki nykyaikaiset keittiökoneet ja varusteet. Keittiöstä siirrytään avaamalla ovi kesäterassille, jossa voi grillata kesäruokaa ja nauttia vaikkapa aamukahvit.

Pyykkihuolto sujuu vaivattomasti kodinhoitohuoneessa ja kuivauskaapissa vaatteet kuivuvat nopeasti harrastusten jälkeen. Tilavassa saunaosastossa kylpee suurempikin porukka joutuisasti. Saunomisen välissä voi käydä vilvoittelemassa erillisellä saunaterassilla tai käydä uimassa huvilan omassa rannassa. Huvilavarustukseen kuuluvat myös laituri ja soutuvene. Villa Kallioranta sijaitsee puhtaan ja kalaisan Ahveninen nimisen järven rannalla.

Kuvagalleria

PDF

Varaukset huvila.net

Villa Siimestö on 105 m2 lomakohde . Huvila on saanut MALO luokituksessa viisi tähteä (*****).

Tyylikkäässä keittiössä on tarvittavat keittiökoneet ja varusteet. Keittiön vieressä on kesäterassi, jossa voi grillata ja nauttia vaikkapa aamukahvit.

Kodinhoitohuoneessa pyykkihuolto sujuu vaivattomasti, ja kuivauskaapissa vaatteet kuivuvat nopeasti. Tilavassa saunaosastossa saunominen sujuu joutuisasti. Saunomisen välissä voi käydä vilvoittelemassa erillisellä saunaterassilla tai käydä uimassa huvilan omassa rannassa.

Huvilavarustukseen kuuluvat myös laituri ja soutuvene.

Villa Siimestö sijaitsee puhtaan ja kalaisan Mehtiö nimisen järven rannalla.

Kuvagalleria

PDF


Varaukset huvila.net

Copyright © and  Web Design - Tiia Ruohola, Cerasus