Kohtalo Travel Oy  
 
etusivu yritys huvilat vapaa-aika hinnat varaukset yhteystiedot
Lomahuviloiden vuokraus Kohtalo Travel - lomahuvilat

Varausehdot lyhyesti


Huviloita voi varata A-hintakautena viikoksi tai päiväksi. B-, ja C-hintakautena viikon ja päivän lisäksi myös viikonlopuksi (perjantai kello 16.00 - sunnuntai kello 22.00). Varaaminen tapahtuu sähköpostilla (info[at]kohtalotravel.com) tai soittamalla (+358 400 217 291).

Mikäli loma-aika varataan yli 30 vuorokautta ennen sen alkamispäivää, suoritetaan ennakkomaksu, joka on 30 % loman kokonaishinnasta. Esimerkiksi ennakkomaksut ovat viikon vuokrausajalta 421 € (A-hintakausi), 356 € (B-hintakausi), 275 € (C-hintakausi). Ennakkomaksu on maksettava 7 vuorokauden kuluessa varauksesta. Mikäli varausajankohdan ja loma-ajan alkamisen välinen aika on alle 30 vuorokautta, suoritetaan loma-ajan koko hinta sitä varattaessa.

Varauksen peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (sähköposti tai kirje). Maksettu ennakkomaksu ja toimituskulut jäävät peruutuksen yhteydessä lomakohteen omistajalle. Jos varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen loman alkua, veloitetaan koko loman hinta varattuine oheispalveluineen. Lomakohteen omistaja tai välittäjä voi purkaa varauksen ylivoimaisen esteen vuoksi. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa rahamäärä takaisin kokonaisuudessaan.

Katso tarkemmat vuokrausehdot tästä.

Varaustilanne ja tiedustelut – huvila.net

Varaukset sähköpostilla info[at]kohtalotravel.com

Varaukset puhelimella 0400 217 291

 

 
Copyright © and  Web Design - Tiia Ruohola, Cerasus